Access Bars® kezelések

Szabadulj fel a félelmeid, korlátaid alól!

„A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és több, mint amit el tudsz képzelni.

Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges? Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?”

(Gary Douglas)

 

Mi az Access Consciousness?

Az Access Consciousness/Kiterjedt Tudatosság a világon már 145 országban elérhető és a legrohamosabban terjedő, fejlődő személyiségfejlesztő modell. Az Access egy teljesen új nézőpontot tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain.

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására Gary Douglas fejlesztett ki. Ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerjük  valójában csodálatos lények vagyunk, mi magunk vagyunk a Mindenség. Képesek legyünk úgy alakítani az életünket, hogy többek legyünk még annál is, mint amit el tudunk képzelni önmagunkról. Életünk nagyszerű csodává válik, ha a megengedés vezérel minket.

Válaszok keresése helyett,  kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, előítéleteinket, amelyek nem-tudatos szinten meghatározzák személyiségünket és  mindennapi létezésünket. Nyitott kérdések – pl. Mit kell megváltoztatnom az életemben ahhoz, hogy elégedett legyek? –  feltevésével tudatunk nemcsak megnyílik, de befogadóvá és elfogadóvá is válik arra a lehetőségre, új perspektívára, ami megoldásként a végtelen, kiterjedt tudatosságból árad felénk.

A tudatosság mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne. Ez nem más, mint a hajlandóság és képesség, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébred a lehetőségekre, a több választásra, és a több életre.

Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerjük és elismerjük önmagunkat, mint végtelen lényt, akik valójában vagyunk, és abban, hogy kezdjük el az életünket alakítani, túl azon az énen, akinek eddig gondoltuk magunkat. Végtelen lényként úgy működünk, mint végtelen észlelés, tudás, létezés és befogadás. Mint végtelen lény minden lehetséges számunkra.

Az Access Consciousness segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta polaritástól, bezártságtól, beidegződésektől. Amikor a végesség irányít minket, akkor kis választásokat hozunk, és korlátozott lehetőségekből indulunk ki. A polaritás nem engedi, hogy a dolgokat a maguk valójában lássuk, így képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. A polaritás arra kényszerít, hogy ennek a valóságnak a traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk, folyamatosan ítélkezzünk. A polaritásfüggőség egyike a létező legerősebb függőségeknek.

Ahhoz, hogy ettől a függőségtől megszabaduljunk, az egyik legnagyszerűbb módszer az, hogy ha a megengedés vezérel minket. A megengedésben minden csak egy érdekes nézőpont. Azzal, hogy emlékeztetjük magunkat, hogy minden, amit gondolunk, érzünk, hiszünk, megítélünk vagy eldöntöttünk, csak egy érdekes nézőpont
kérdése – fel tudjuk szabadítani magunkat.

 

Access Bars® kezelés

A fejünkön 32 olyan pont található, amely megváltoztathatja az egész életünket – az Access  Bars® kezelés ennek a  32 pontnak az érintésével dolgozik.

access

Az Acces Consciousness egyik eszköze az Access Bars® kezelés. Bároknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. A “Bárokat futtatni” azt jelenti, hogy a fej 32 pontjának gyengéd érintésével elengedhetünk mindent, ami megakadályozza azt, hogy képesek legyünk elfogadni, új nézőpontokat, véleményeket. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésünk során elraktároztunk.

A Bárok futtatása egy gyengéd, megnyugtató folyamat, amely során, az elengedés “észrevétlenül” megtörténik, a tudatunk nyitottá válik az újra, amennyiben készen állunk a változásra. Minél többet futtatjuk a Bárjainkat, annál jobban érzékeljük, mekkora erőfeszítés gondolatokból, érzésekből és érzelmekből funkcionálni. Emellett érzékeljük, milyen az, amikor megvan a lehetőségünk arra, hogy érzékelésből, belső tudásból, létből és befogadásból funkcionáljunk.

A végtelen Univerzum folyamatosan ajándékokkal halmoz el minket. Mi határozzuk meg azt, hogy mit fogadunk be, annak alapján, hogy mit vagyunk hajlandóak megélni. Gondolatokkal, érzésekkel és érzelmekkel polarizáljuk az egységben levést, teremtjük meg az elkülönülést és szakítjuk meg a befogadást. Az elfogadás az egyik legnagyszerűbb képességünk, és egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket a legdinamikusabban utasítunk el.

Amikor a Bárokat futtattják, az agyban tárolt polaritás elektromos kisülései szétoszlanak, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkor, vagy más életeink óta futtatunk – hozzáférhetőek legyenek. Ez olyan, mintha aktiválnánk a tudatosság számítógépes vírusát, amely feltárja a helyeket, ahol robotpilótaként működünk ahelyett, hogy éberségből tennénk, elutasításból, mintsem befogadásból.

access1

A Bárok futtatása változást idéz elő életünk minden területén. Amikor hajlandóak vagyunk kiterjedt tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé –  jelen leszünk az életünkben.

A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikussá válik, amikor negatívan ható gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. A Bárok futtatása pozitívan hat a sejtekre, a kezelések hatására vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, és hozzájárulnak a test egészségéhez.

A kezelés bárhol végezhető, célszerű masszírozó ágyon végezni, de lehet ágyon vagy földön fekve, ülve is végezni.

Kinek ajánlott?

  • Aki szeretné tudatosan élni az életét
  • Aki kiegyensúlyozottságra, harmóniára vágyik
  • Aki szeretne boldog párkapcsolatban élni
  • Aki szeretne teljes életet élni
  • Aki szeretné megtalálni a hivatását
  • Aki nyugodt, pihentető alvásra vágyik
  • Aki változtatni szeretne az életén
  • Aki szeretné a múlt negatív történéseit elengedni
  • Aki új lehetőségeket szeretne az életében teremteni
  • Aki szeretne megszabadulni a stressztől