Magamról

100_2361psTöbb mint 25 évvel ezelőtt ismertem meg az első jógagyakorlatokat. Ettől az időtől kezdve a jóga valamilyen formában mindig jelen volt az életemben.

Az 1990-es években lehetőségem nyílt Ausztriában és Németországban kíváló jóga-szerzetes-tanároknál (Képzés: THE INTERNATIONAL SIVANANDA YOGA VEDANTA CENTRE) elméleti és gyakorlati tanulmányokat folytatni, jógatanári végzettséget szerezni.

1999 óta vezetek jóga és meditáció tanfolyamokat Németországban és jelenleg Magyarországon is.

Az évek során kutattam egy olyan gyógymód után, ami a diszharmónikus lelkiállapotokat – egyénre szabottan, mellékhatás nélkül – újra harmónikusra hangolja, önismerethez segít, az egyén önmagáért vállalt felelősségére építve. Így leltem rá a Bach-virágterápiára, erre a csodálatos gyógymódra, amit először magamon próbáltam ki.

Volt néhány feldolgozatlan élethelyzetem, gyerekkoromtól kezdődően, amiket hosszú éveken, sőt évtizedeken cipeltem a lelkemben és amik elvonták az energiámat a jelentől.  Régi minták, mechanizmusok megakadályozták, hogy igazán önmagam lehessek.

A Bach-virágesszenciák tudatos összeállítása és alkalmazása lépésről-lépésre segített, hogy feldolgozzam a múlt fájó történéseit, lelki kríziseit.

A rendszeres jógázás, meditáció és a cseppek alkalmazása egyre mélyebb önismerethez vezetett, felismertem életfeladatomat és kezembe vettem életem irányítását, önmagamért vállalva a felelősséget.

Numerológiai tanulmányaim emberismerethez segítettek és ahhoz, hogy felismerjem: minden egyes ember egyszeri és megismételhetetlen, szeretetre méltó lény. Mindannyiunkban jelen van az isteni energia, ami megnyilvánulásra törekszik, csak oda kell figyelni a belső hangra és fel kell vállalni bátran az első lépést a változtatás felé…

Lelki-szellemi vezetőim, tanáraim,  tanulmányaim, tapasztalataim és megéléseim segítenek abban, hogy tőlem telhető legnagyobb teljességgel utat mutassak embertársaimnak, akik hozzám fordulnak segítségért, akik arra az útra léptek, hogy önmaguk legbensőbb énjéhez találjanak.

Jelenleg Pilisvörösváron, Piliscsabán, Solymáron, Pilisszentivánon, Pesthidegkúton tevékenykedem.